Nog geen doorbraak in formatie, partijen hebben meer tijd nodig

Er is woensdag nog geen doorbraak in de formatie gekomen. Nog niet alle fracties hebben een beslissing kunnen nemen na beraad met de fracties, meldde een woordvoerder van informateur Johan Remkes woensdagavond. Eerder op de avond liet VVD’er Mark Rutte weten dat zijn fractie wel een besluit heeft genomen, maar welke dat is, zei hij er niet bij. Sigrid Kaag (D66) en Wopke Hoekstra (CDA) hebben nog niets van zich laten horen sinds zij met hun fracties overleggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Garanties
 • Eerlijk Ondernemen
  Eerlijk ondernemen
 • Geverifieerde winkel
  Identiteit geverifieerd
 • Geschilbemiddeling
  Geschilbemiddeling
9,5
Reviews
 • 9,5
  users icon 1.113
ajax-loader
Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.