Coronacijfers Rusland en Duitsland stijgen snel, avondklok terug in Roemenië

Duitsland en Rusland melden zaterdag zorgwekkende coronacijfers. De oosterburen zitten qua aantal positieve tests per 100.000 inwoners terug op het niveau van medio mei en zien ook het dagelijkse aantal positieve tests snel stijgen. Russische autoriteiten melden alweer het vijfde dagrecord van aantal coronagerelateerde sterfgevallen op rij. Elders in Oost-Europa, waar corona bezig is aan een snelle oplaaiing, kondigt Roemenië de terugkeer van de avondklok aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Garanties
 • Eerlijk Ondernemen
  Eerlijk ondernemen
 • Geverifieerde winkel
  Identiteit geverifieerd
 • Geschilbemiddeling
  Geschilbemiddeling
9,5
Reviews
 • 9,5
  users icon 1.113
ajax-loader
Deze website maakt gebruik van cookies, accepteer het gebruik van cookies voor de beste ervaring op de site.